Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Johan en Magda via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 02-09-2015 1-9 weer thuis (2)
  • 28-08-2015 24-8 tot 28-8 ... (4)
  • 05-07-2015 5-7 Camping La ... (1)
  • 25-06-2015 24-6 camping La ... (3)
  • 24-06-2015 22-6 Vic (5)

Statistieken

Dit dagboek is 51864 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next

Aantal keer bekeken 168   Aantal reacties 1   Cartagena, Spanje
a A

10-6 Cartagena

10-6 Cartagena
Route: Pueblo de Don Fabrique - Caravaca de la Cruz - Priego - Cartagena. Ongeveer 190 km.
Gisteren waren we in Pueblo de Don Fabrique op een camperplek naast het sportcentrum. Het watertappunt werd veel bezocht door boeren voor het goede bronwater en werd ook gebruikt als ontmoetingspunt voor de vrouwen uit de buurt om in de avond lekker blij te kletsen. We hebben rustig geslapen tot smorgens vroeg een kudde geiten met bellen om hun nek langs kwam en zijn om een uur of tien vertrokken. Eerst een kaarsrechte weg van tientallen km. dan een stuk snelweg en daarna de bergen in. De afkorting door de Siërra de Espuna was erg mooi, maar smal en bochtig. Ook hier gezicht op valleien met heel droge en woeste uitlopers van het gebergte. Er zijn dan ook weinig dorpen. Het wegdek was ook dringend aan vervanging toe.
We kwamen er ook achter dat het vandaag een feestdag was in de provincie Murcia. Alle winkels dicht en we gaan naar een afgelegen camping. Gelukkig heeft Magda een goed gevoel voor planning, dus we hebben nog genoeg in huis, zodat we waarschijnlijk niet om zullen komen. Na een 60 km draaiden we weer de snelweg op en na wat zoeken kwamen we aan in El Portus.
Nu staan we voor een verblijf van een dag of tien op een camping aan zee, omringt door bergen en een restaurant dat hierop neerkijkt. Wat een uitzicht en wat een heerlijk helder water. De baai is voor al te hoge golven afgeschermd door de rotsen. We houden het hier wel uit!

Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (1)

11 juni 2015 07:36 | Door: Marie-Jose

Hallo, jullie zijn weer op je bestemming aangekomen? Een kudde geiten is toch weer eens wat anders? Heb je meteen melk. Wij hebben ons de afgelopen dagen bezig gehouden met de tuin. Alles is weer klaar en netjes. Vandaag wachten op de termietenboer. Een dezer dagen spreken we elkaar wel een keer. Dag hoor, liefs Marie-Jose