28 en 29 juni, Camping La Tordera, Malgrat de Mar
Door: Magda en Johan
Blijf op de hoogte en volg Johan en Magda
29 Juni 2014 | Spanje, Malgrat de Mar
Gisteren op onze huiscamping aangekomen na een vooral warme reis. Tegen onze principes in hebben we vanaf Torredembarra, noord van Tarragona, toch de tolweg genomen. De drukte werd ons teveel en van vorig jaar weten we dat de laatste 70 km een uur of 3 vergen als je door alle kustplaatsjes gaat rijden, zeker in het weekend. We hebben de route achter Barcelona langs genomen en dat bleek een goede gok. Onderweg konden we ons grijs water kwijt en vers water innemen op een groot benzinestation. Prima geregeld!
We zijn nu weer op onze " huiscamping" na boodschappen te hebben gedaan en zijn weer als altijd uitbundig begroet door onze vele vrienden en kennissen. De nieuwtjes zijn weer uitgewisseld, die beslaan de hele range tussen een gevorderde zwangerschap van Naiara, die achter de balie zit (komt in oktober, een meisje dat Paula gaat heten), het opa worden van Musa (meisje, Fatima, 2 weken oud), het overlijden van de hond van Joseph, ieders staat van gezondheid of ziekte en het bespreken van het geweldige eten dat je nu eenmaal in het zuiden van Spanje tegen lage kosten kunt krijgen.
Men gunt ons van harte de reizen die we maken en is blij ons weer te zien. Gelukkig maar, want een paar maanden met mensen omgaan die jaloers zijn is ook niet leuk.
Bij het petanca zijn mijn nieuwe Obut Match+ ballen bewonderd. Menigeen moest ze even vasthouden en ermee gooien. Ze zijn goedgekeurd en bij de wedstrijden behaalde ik de tweede plaats, wat niet slecht is voor een tobber zoals ik.
We zijn al snel in het vertrouwde ritme gekomen en genieten van strand, kletsen, een lekker glaasje en vooral ontspanning. Ons busje heeft het dit jaar weer prima gedaan.
Voorlopig is dit een laatste verslagje omdat er hier toch niks bijzonders gebeurt. We zullen ons later weer melden.
29 Juni 2014 - 16:48
Marie-Jose:
Hallo, hoe kun je nou beweren dat er niets bijzonders gebeurt? Jullie zijn er toch! Leuk hoor als je vakantiebestemming aanvoelt als thuiskomen! Ik wens jullie een fijne tijd daar. Liefs -
30 Juni 2014 - 09:03
Julia:
Hallo fijn dat jullie nu op plaats van bestemming zijn,geniet nog maar lekker.nog een fijne vakantie verder en heel veel plezier gr -
06 Juli 2014 - 13:42
Wout En Leny Plaisier:
hoi luitjes nu op je vaste stekje en lekker genieten .daar komen jullie al jaren he , he je ook naar het voetbal gekeken ? het was peentjes zweten ,met mijn hand gaat alles goed . groetjes en kus leny. -
22 Juli 2014 - 13:42
Wout En Leny Plaisier:
hoi luitjes alles goed ,hans zit niet zover van jullie vandaan hij is in plaja de aro campin internatsoonaal
hier is het ook erg warm weer 28 gr dus ook pf pf .groetjes en tot schrijfs -
18 Augustus 2014 - 11:18
Wout En Leny Plaisier:
hou luitjes je schrijven ontvangen ,niet erg hoor dat je 14 aug vergeten was ,op je vakantie lijkt elke dag bijna het zelfde he ,het was hier erg rustig ,Ton en Harry ,zijn ook op vak ,alleen Hans is net thuis ,ook van Wout kant waren er weg ,maar het was gezellig .het is hier nu pet weer 17 gr met regen ,hoop dat het weer opknapt ,,groetjes vaan ons en geniet samen doei