24-6 camping La Tordera, Malgrat de Mar
Door: Magda en Johan
Blijf op de hoogte en volg Johan en Magda
25 Juni 2015 | Spanje, Malgrat de Mar
Gisteren aangekomen en meteen in een feest terecht gekomen. St. Juan, dat s avonds en s nachts wordt gevierd met een straatfeest en vuurwerk en vreugdevuren op het strand. Leuk en voor een keer mocht de herrie op de camping de hele nacht duren.
Vanmorgen hebben we Pieter opgehaald bij Girona AirPort. Johan heeft zijn eerste wedstrijdjes petanque achter de rug. De eerste fles olijfolie is weer binnen.
Het campingleven neemt weer zijn aanvang. Morgen naar de markt, strand, zon zee en petanque. Het zal allemaal wel te doorstaan zijn.
25 Juni 2015 - 07:55
Marie-Jose:
Hallo, nou hier nog geen enkel teken van lichtjes, maar misschien komende vrijdag. In de ene plaats wordt het vrijdag gevierd en de volgende op zaterdag. Blij dat Pieter goed is aangekomen! Dag liefs Marie-Jose -
26 Juni 2015 - 15:09
Stef:
Hoi Magda en Johan,
Hier begint het nu ook te zomeren. Tropisch warm volgende week. Hoe gaat het met jullie ? Zo te lezen prima. Dit weekend gaan we naar Zoutelande en over drie weken met zomervakantie.
Hier verder alles goed. Groetjes,
Jolanda, Stef en kids -
29 Juni 2015 - 18:34
Ad En Patricia:
Beste luitjes
Het valt ons op dat jullie elke keer "toevallig" in een feestend dorp terecht komen. Dat kan geen toeval zijn. Wij maken ons klaar voor een dag of vier vijf teperaturen van rond of boven de 30 graden. Het water in het zwembad is al boven de 25 graden. Op EHEH is geen ruk meer te doen. Ga nu toch echt een andere hobby zoeken.
Geniet er maar van en doe voorzichtig,
Ad en Patricia