11-6-2017 Villafranca de Cordoba
Door: Magda en Johan
Blijf op de hoogte en volg Johan en Magda
11 Juni 2017 | Spanje, Villafranca de Córdoba
Vandaag de laatste dag op de camping. De temperatuur is hoog. We zijn wel wat gewend, maar 38 graden is wel wat veel van het goede. Pas rond middernacht koelt het iets af. We hebben lekker uitgerust, in het zwembad gezwommen en van een koud drankje genoten. Meer zit er niet in en willen we ook niet. Inmiddels is Magda's huid veranderd in een heuvellandschap vanwege bultjes na aanvallen door kleine mugjes of vliegjes. Ik ben bij de apotheek geweest om een paardenmiddel tegen jeuk te halen.
Morgen verder naar de Middellandse Zee. Dat doen we met een paar tussenstappen. Eerst naar het oosten, naar Ubeda, dan naar een camping met een spa in Banos de Fortuna om je lekker in te verpozen, gevoed door heilzaam water van 36 graden. (Gelukkig zijn er ook koude douches) Dan iets zoeken aan de kust om weer tot rust te komen van alle vermoeienissen. Waar weten we nog niet.
11 Juni 2017 - 15:27
Marie-Jose:
Hallo, het is hier ook wel warm, zo'n 35 graden. Zijn de bultjes niet gewoon van de warmte? Voor de jeuk maakt het niet uit waar ze van zijn. Lekker hoor, afkoelen in het zwembad. Wij werken ons helemaal de rieftief om de boel weer een beetje onder controle te krijgen, maar het einde is in zicht. Goede reis alvast, liefs Marie-Jose -
11 Juni 2017 - 15:28
Hennie Merks:
Wat erg zeg al die bulten en jeuk,en werkt het smeerseltje al,hoop het wel dat paardemiddel? heel veel groetjes ook van Elly en haar Moeder.Daar breng ik altijd verslag aan uit over jullie.Groetjes Hennie