1-9-2017 verblijf La Tordera en thuiskomst - Reisverslag uit Suippes, Frankrijk van Johan en Magda - WaarBenJij.nu 1-9-2017 verblijf La Tordera en thuiskomst - Reisverslag uit Suippes, Frankrijk van Johan en Magda - WaarBenJij.nu

1-9-2017 verblijf La Tordera en thuiskomst

Blijf op de hoogte en volg Johan en Magda

09 September 2017 | Frankrijk, Suippes

10-8-2017 Camping La Tordera bij Malgrat de Mar
Het leven op onze huiscamping gaat zijn gangetje. Inmiddels is de camping flink vol. Onze dochter Gabrielle is met haar gezin en dat van vriendin Maaike alweer thuis na 2 weken hier te zijn geweest. Het is erg gezellig geweest en fijn om de kleinkinderen weer gezien te hebben.
Er is verder eigenlijk weinig te melden. We leven hier rustig door, genieten van het weer, zon, zee en strand met af en toe een uitstapje om lekker te eten. Drie keer per week vermoeien we ons met aquagym en vrijdag- en zaterdagavond een muziek- en dansavond.De kledingvoorraad is ook weer aangevuld en de GSM's weer gerepareerd. We hoeven zelfs geen moeite te doen voor boodschappen omdat we mee kunnen rijden met een Spaanse kennis. Alles voor een week in huis binnen een uur.
De petanquewedstrijd van 6 uur was minder succesvol. Waar ik eerder en ook daarna menige fles olijfolie in de wachtsleepte al dan niet aangevuld met champignons, olijfjes en macaroni lukte het nu me niet om een goede prestatie neer te zetten. Volgend jaar beter. Omdat de petanque wedstrijden om half zes aanvangen, eten we om 4 uur. Magda weet elke dag weer een heerlijke maaltijd klaar te maken.
1-9-2017 Veldhoven
Na een prima verblijf op onze huiscamping, waarbij we regelmatig voorzien werden van verse snijbonenen, komkommers en kalebassen, hebben we de thuisreis aanvaard. Het werd een erg warme reis. De temperatuur liep op tot 38 graden Celsius en dat was toch wel wat veel van het goede. Vooral Magda had daar echt last van. Gelukkig konden we op de eerste camperplek een heerlijke douch nemen.
Op de tweede dag wilden we de camperplek in Gannat bezoeken, maar die bleek afgezet met hekken. Dan naar een camping gezocht via de navigatie. Bleek ook gesloten. Pas op een dertig km verder gelegen camping municipal konden we terecht. Allemaal niet zo erg, maar gezien de omstandigheden wel hinderlijk.
De volgende halte was camperplaats Suippes en dan als laatste verblijf de jachthaven in Leopoldsburg op 50m km van huis. Lekker vroeg in het zonnetje met het plan om op vrijdag uitgerust thuis te komen. Door boodschappen en extra koffiepauzes kwamen we rond het middaguur aan.
Het huis was brandschoon en de tuin was ook enigszins bijgehouden door onze zoon Martijn. Leuk om die dag de kinderen en kleinkinderen weer te zien. We hadden ze best wel gemist.
Al met al weer een geslaagde vakantie, waarin de temperatuur veelal hoog was.

• 09 September 2017 - 16:46

Jolanda Mosterd:

Hoi Johan en Magda,

Fijn om te horen dat jullie weer een goede camperreis hebben gemaakt en dat jullie weer
    veilig en wel thuisgekomen zijn.

Geniet van de goede herinneringen aan deze trip!

Groeten van Ed en Jolanda

• 09 September 2017 - 23:42

Bertie:

Ha Magda en Johan,

Fijn te lezen dat jullie weer thuis zijn!
    Ik heb je voicemail gehoord Magda. Tot in oktober! Ik kijk naar je uit.

Liefs,
    Bertie

Johan en Magda

Wij zijn een echtpaar dat de volgende fase van ons leven is ingegaan. Opgenomen opgespaarde vrije dagen en een sinds 2013 ingegane pensionering maken het mogelijk vanaf in de zomer lange reizen te maken. We zijn gericht op het subtropische klimaat rond de Middellandse zee en bezochten vanaf 1968 tot 1983 voormalig Joegoslavie. in 2012 maakten we onze eerste lange reis die een rondreis door Spanje inhield.. Ook dit jaar gaan we weer op pad in die richting. Ons huis blijft gelukkig bewoond door onze zoon.

Actief sinds 27 Maart 2012