Isla Cristina, 19 mei
Door: Johan
Blijf op de hoogte en volg Johan en Magda
19 Mei 2014 | Spanje, Isla Cristina
Gisteren op deze door ons erg gewaardeerde camping aangekomen na een mooie, maar warme tocht door het binnenland van Portugal. Bij een van de laatste plaatsjes voor de Portugees-Spaanse grens was een markt. Daarmee ging toch een wens van Magda in vervulling. Na een bezoek aan Lidl gingen we de grote brug over de grens over en kwamen we op onze camping aan. Heerlijk plekje vlak bij de receptie gevonden met internet. Al met al een goed gevoel om hier een tijdje door te brengen. De kip met patat wordt bij de receptie afgeleverd, maar dat hoorde ik nadat ik met uiteraard wind tegen die in het dorp met de fiets gehaald had.
Vandaag deed Magda de was en nu zitten we aan de koffie onder de luifel. Heerlijk om ook eens een paar dagen niet te rijden. De wijn en het bier staan al koud en de strandspullen worden zo dadelijk gepakt. Het is vandaag (nog) niet zo warm en licht bewolkt. Een lekkere aanklontdag.
19 Mei 2014 - 12:48
Marie-Jose:
Hai, een aanklontdag is een nieuwe voor mij! Ken wel aankloten, maar dat betekent waarschijnlijk weer net iet anders. Het is hier ook nog steeds mooi weer. Kan nooit zo lang meer duren. Dat zijn we hier niet gewend. Maar zo lang het duurt lig ik op mijn zonnebedje. Ik heb altijd het idee dat de zon er alleen voor mij is en ik dus mijn dankbaarheid moet tonen. Ik wens jullie nog een aantal fijne dagen daar, groetjes liefs -
20 Mei 2014 - 14:09
Wout En Leny Plaisier:
Hoi luitjes, veel plezier daar op de camping en een daagje aankloten is misschien wel een leuke afwisseling, toch? Wij wensen jullie nog veel zonnig plaisier (woord speling).Groetjes van ons.